CURSURI

Despre

ECDL  »

TOEIC  »

TFI  »

Cursuri

Operator calculator electronic si retele  »

Curs ECDL  »

Limbi straine  »

Utilizarea profesionala a tabelelor Excel  »

 

PRETURI  »

 

Curs Utilizarea profesionala a tabelelor Excel pentru un management de succes

          Cursul Utilizarea profesionala a tabelelor Excel pentru un management de succes isi propune perfectionarea utilizatorilor de PC in abordarea si aprofundarea celui mai cunoscut program de calcul tabelar: Microsoft Excel.

          Aplicatiile de calcul tabelar implementate prin utilizarea programului Excel sunt intalnite frecvent in diverse activitati. Programul Excel permite folosirea unor functii complexe pentru efectuarea calculelor tehnice, matematice, statistice si economice. Aceste calcule pot fi de la cele mai simple precum totalul sau media valorilor de pe un rand sau o coloana, pana la unele foarte complexe precum evaluarea duratei de amortizare a unei investii sau intocmirea balantei in contabilitate.
Gama larga de functii financiare, multitudinea de tipuri de diagrame disponibile, puterea de sintetizare a rapoartelor si interfata placuta, fac din mediul Excel unul dintre cele mai utilizate programe.

          Din tematica acestui curs fac parte: prelucrarea datelor, formule si functii, grafice si imagini, macro, pregatirea rezultatelor

Numarul total de ore alocate cursului este 25

Cursantii primesc gratuit suportul de curs.

La finalul cursului se elibereaza un certificat de absolvire cu recunoastere nationala.

 

 

Test FLAG - centrul cu cel mai mare grad de promovabilitate