DESPRE NOI

Activitati derulate  »

SERVICII  »

  

Creare site-uri Web

Pentru cei care doresc sa aiba un site personal, sau pentru cei care doresc sa isi promoveze afacerea si in mediul online, oferim servicii de creare site-uri Web la preturi foarte avantajoase incepand de la 150 RON + TVA, preturi care difera in functie de particularitatile fiecarei solicitari in parte.

Exemple de site-uri pe care le puteti avea prin intermediul acestui serviciu:
www.expert-achizitii-publice.web.officelive.com
www.e-centru.web.officelive.com
www.testflag1.web.officelive.com
www.testflag.web.officelive.com

Pentru detalii contactati-ne.

 

Organizare de evenimente


Furnizam servicii complete de organizare de cursuri, seminarii, workshop-uri in sala de curs proprie situata in centrul Devei, in Cladirea CEPROMIN.

Sala de curs este dotata si utilata cu cea mai moderna aparatura destinata serviciilor de instruire, dupa cum urmeaza:

are o suprafata de 39 m2, este dotata cu 10 laptopuri de ultima generatie (sistem de operare Windows Vista, pachet Office 2007), flipchart, videoproiector, imprimanta laser color, frigider, aer conditionat. Optional, poate fi compartimentata in 2 sali de cate 20 m2 fiecare (ideal pentru workshopuri, lucru pe grupe, interviuri, etc.). De asemenea, oferim la cerere servicii de organizare coffee break ( cafea, suc natural/ carbogazos, apa plata/minerala, produse de patiserie dulci/sarate) pentru evenimentele care se desfasoara in salile noastre de curs.

Contactati-ne cu incredere pentru a beneficia de servicii profesionale de organizare. Puteti folosi pentru aceasta formularul de contact de mai jos, sau datele de pe pagina Contact.

 

Servicii de consultanta

- Intocmire dosare de finantare din fonduri structurale

- Management de proiect pentru implementare investitii si proiecte din fonduri structurale

Doriti sa participati la proiecte, licitatii in Romania?

Daca raspunsul dumneavoastra este afirmativ, atunci contactati-ne folosind formularul de mai jos, sau folosind datele de pe pagina Contact.

 

Nume si prenume:
Telefon:
Adresa de email:
Mesaj:

 

 

 

[Sus]

 

Test FLAG - centrul cu cel mai mare grad de promovabilitate